Drahota Ingatlan - a Te támogató partnered ingatlanügyben!

Ingatlanügye mindenkinek van - azonban az ingatlan eladás vagy vásárlás (esetleg bérlés, kiadás) élménye leginkább attól függ: kire bízod az ügyintézést!

A Drahota Ingatlan küldetése, hogy mindenkinek megtalálja a lehetőségekhez képest legtökéletesebb ingatlant. Hiszünk abban, hogy a klasszikus, nyomulós ingatlanügynökök ideje lejárt, ezért törekszünk arra, hogy ügyfeleink jól érezzék magukat a közös munka során.

Több, mint ingatlaniroda

Munkánk során nem csupán a vevőkeresés, vagy az ingatlan keresés terhét vesszük le a válladról, hanem segítünk szinte minden, az ingatlaneladással vagy vásárlással kapcsolatos egyéb teendő elvégzésében.

Minősített partnereink segítségével készen állunk segíteni ingatlanfinanszírozási kérdésekben (legyen szó pályázatról, Fundamentáról vagy hitelről), jogi kérdésekben, segítünk új otthonodat korszerűbbé, önfenntartóbbá tenni (ha erre az ingatlan alkalmas), illetve kiterjedt helyismeretünk és kapcsolataink révén Budaörsön ajánlani tudunk szinte bármilyen problémára megbízható beszállítót.

Megtaláljuk Neked...

...álmaid otthonát INGYEN!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és mond el, hogy milyen ingatlant szeretnél vásárolni. Mi díjmentesen megmutatjuk őket, igényeidhez mérten (illetve ami a legközelebb áll ahhoz). Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár - ilyen esetben a munkadíjunkat az eladó fizeti. Országos adatbázisból dolgozunk, így ez a szolgáltatásunk nincs területileg korlátozva.

... álmaid vevőjét GYORSAN!

Mutasd meg eladó ingatlanodat, állapodjunk meg és mi széles adatbázisunk és jól működő hirdetési rendszerünk, illetve a meglévő hirdetési felületek hatékony kihasználásával a lehető leggyorsabban megtaláljuk a megfelelő vevőt. Az eladás függvénye sok esetben az ingatlan minősége, elhelyezkedése és ára. Az első találkozón, az ingatlant megvizsgáljuk és egy beszélgetés során javaslatot teszünk, hogyan lehet a leggyorsabban eladni.

Szolgáltatásaink:

  • Ingatlan eladás: Segítünk megtalálni a legjobb vásárlót, hogy a lehető leggyorsabban eladhasd ingatlanodat!
  • Ingatlan keresés: Díjmentesen segítünk álmaid otthona megtalálásában - csak mond el meg mit szeretnél és mi megkeressük!
  • Energetikai tanúsítvány: Kötelező, ha eladsz, de ha minket választasz, akkor duplán jól jársz!
  • Napelem, okos otthon: Tegyük otthonod működését gazdaságossá és modernné!