Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege villa
Belső terület 260 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 7 szoba
Telek terület 1258 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült kb. 1930
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
A Pasaréti tér közelében eladó kis forgalmú nyugodt utcában 1258 m2-es hosszanti, ősfás telken álló 260 m2 alapterületű, 1930 körül épült egyedi, nagypolgári, panorámás villa.

IRODÁNAK,
CÉGKÖZPONTNAK,
RENDELŐNEK, ÉS
LAKÁSNAK IS KIVÁLÓ!

Az épület 3 szintes, a mögötte emelkedő Törökvész miatt az alsó szint hátsó része kis részben szuterén, itt mosókonyha és tároló helyiség (pince) található. E fölött az utcára nyíló 2 beállós garázs helyezkedik el, amely a középső szint folytatásaként épült.
A másik oldalra néző első frontról nyílik az alsó szinti előtér, konyha-étkező, kamra, wc, zuhanyozó, félszoba, közlekedők, oldalsó kijárók.
A középső szinten 2 nagy szoba, hall, télikert, wc, előtér, erkély található. A felső szinten szoba, fürdőszoba, gardrób, teakonyha, közlekedő és egy további szoba kialakítására alkalmas padlástér helyezkedik el.
A felső szinti szobából nyílik a Normafára és a János-hegyre néző panorámás terasz.

Az ingatlan beépítettsége 10,7 %, amely a hatályos előírások szerint 20 %-ra bővíthető. A villán belül, tagolása miatt, akár 3 lakás is kialakítható.

A ház és a kert jó állapotú, rendezett, 1982 óta van az eladó család birtokában. Az ingatlan egy helyrajzi szám alatt, mint társasház jelenleg 3 albetétre oszlik, amelyek egységesen eladók.

Ár

Irányár 265 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Drahota Ingatlan - Budaörsi Iroda
Név Szabóky Csaba
Telefon +36 20 555 4 Mutasd
Email csaba@ Mutasd
sürgős