Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panzió
Belső terület 450 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Telek terület 49000000 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 1
Bútorozottság megállapodás szerint
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre,
Németkéren, csodálatosan szép természeti környezetben, Tolna megye észak-keleti részének akác- és fenyves erdők által körülölelt részén, horgásztavak szomszédságában áll, ez a meghitt hangulatú nemesi kúria.
A XIX. század elején, a helyi földbirtokos borházaként épült, majd a II. világháború után katolikus templomként működött - ennek emlékét őrzi a nagyterem főfalán jelenleg is látható felújított freskó -, majd a rendszerváltást követően magánkézbe került.

Az új tulajdonos, az igen romos állapotban lévő épületeket felújította, illetve kibővítette. Ezt követően a helyi lakosság, valamint hazai és külföldi vendégek által egyaránt látogatott vendéglátó egységként működött. Az épület helyiségeinek autentikus hangulata, az eredeti tölgyfa bútorok, a falakat borító képek, a zsalugáteres ajtók és ablakok a XVIII.-XIX. századi magyar nemesség életérzését sugározzák a ma emberének.

A kúria kiváló helyszínt biztosít esküvők, baráti- és társasági rendezvények, találkozók lebonyolításához. Az épület alatt lévő pincében népszerű tekepálya és drinkbár várja a látogatókat. A főépület szomszédságában álló kisebb, felújított, két szobás házikó szolgálati lakásként, vagy vendégházként funkcionálhat.
Az ingatlanhoz tartozó 4,9 Hektáros, gondozott, parkosított terület, lehetőséget biztosít a lovas turizmus fejlesztésére, fogathajtó versenyek rendezésére.

A kiváló földrajzi adottságokkal rendelkező település az M6-os autópálya közelségének köszönhetően, Budapestről mindössze 1 óra 17 perc alatt megközelíthet. A régió- Paks város vonzáskörzeteként - a közeljövőben várhatóan dinamikus fejlődésnek indul.

Kérjen időpontot, hogy bejárhassuk együtt ezt a jövedelmező területet.

Üdvözlettel: az Ön ingatlan Szakértője

Ár

Irányár 59 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Drahota Ingatlan - Budaörsi Iroda
Név Drahota-Szabó András
Telefon +36 20 320 Mutasd
Email andras@ Mutasd
csak nálunk