Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 234 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 4+1 félszoba
Telek terület 1156 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort luxus
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2000
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
NEM mindenkinek A MINIMÁL HÁZ AZ ÁLOMHÁZ!
Budaörs legfrekventáltabb helyén, a- RÓZSADOMBON,- az ún. Ganz részen, a XI.kerület határánál, egy 2000-ben épült, de ma is -a kor minden igényét kielégítő- EGYSZINTES családi ház keresi IGÉNYES ÚJ TULAJDONOSÁT!
A 45 nm-es nappaliban bőven jut hely az ülőgarnitúra, étkező, kártyaasztal, mini-télikert elszeparálására, és itt élvezheti az igényes és jól működő kandalló duruzsolását is.
A hálószobához természetesen közvetlenül csatakozik egy gardrob szoba, és mind zuhannyal, mind fürdőkáddal beépített kényelmes nagy méretű fürdőszoba.
A tulajdonosok az építéskor a külön konyhát preferálták, ám még egy nyári konyha is beépítésre került, így a befőzés és a "kényes" dolgok főzése külön életteret kapott.
A ház szintjébe kényelmesen begurulhat a 2 állásos garázsba, azonban a garázs előtt is is elfér legalább 3 autó a burkolt felületen.
A ház rendben tartását nagymértékben megkönnyíti a központi porszívó rendszer. A riasztó rendszer szakaszolt, a nyílászárókon redőnyök, szúnyoghálók lettek felszerelve. a hangulati elemeket rejtett világítások adják
A mára már gyönyörűen "beérett" kert mind mediterrán, mind örökzöld növényekkel pompázik, azonban a házat körülvevő hátsó részen a gyümölcsfák és konyhakert is helyet kapott. A locsolás egy 20 köbméteres esővízgyűjtő ciszternából biztosított, a pázsit szépségéről öntözőrendszer gondoskodik.
A garázs felett lett kialakítva egy 50 nm-es önálló, 1,5 szobás lakás, melynek önálló fűtési rendszere van. Ez akár hasznosítható, akár a családban egy másik generáció számára biztosíthat önálló életteret!
Azonban, ha BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉGRE van szükség, a mintegy 100 nm-es padlástérben kialakítható egy másik lakás is, a közművek kiállásai ki lettek alakítva.
Lehetne még sorolni az extra dolgokat, de inkább jöjjön, győződjön meg a saját szemével, ilyen átgondolt aprólékosan megtervezett, és igényesen megépített ingatlant nagyon keveset talál, ráadásul GYÖNYÖRŰ TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN, és CSAK A MI KÍNÁLATUNKBAN!

Ár

Irányár 195 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Drahota Ingatlan - Budaörsi Iroda
Név Drahota-Szabó András
Telefon +36 20 320 Mutasd
Email andras@ Mutasd
kétgenerációs